Hazes’ ex Monique Westenberg neemt therapeutenteam in dienst

Westenberg schrijft op Instagram dat ze zich de afgelopen maanden veel in zichzelf heeft verdiept. “In waar mijn geluk zit, maar ook wat mij balans en rust geeft. Hierdoor zijn er mooie mensen op mijn pad gekomen”, schrijft ze. Een van die ‘mooie mensen’ is voormalig Miss Universe Nederland Charlotte Labee, tegenwoordig ‘brain balance expert’. En dat vindt Westenberg interessant, zo blijkt. Ze heeft Labee en haar team van therapeuten nu in de arm genomen. “Ik ga aan de slag om nog meer balans, rust, energie en gezondheid te creëren voor mezelf.”

Dat omvat meer dan alleen therapeutische sessies op de sofa of ontspanning zoeken. “Zo zal ik de aankomende tijd verschillende onderzoeken laten doen, zoals een bloed- en darmonderzoek, om te bekijken wat ik nog meer kan aanpakken”, schrijft de moeder van de kleine Dré, die ze samen met Hazes kreeg. “Ik vind het een uitdaging om zo persoonlijk en breed aan de slag te gaan met balans.”

Verdrietige omstandigheden
Eerder deze maand liet Westenberg zich voor het eerst uit over de plotselinge breuk met Hazes (27). Het stel had eind vorig jaar juist hun huwelijk aangekondigd, toen in maart ineens de bom barstte en hij ervandoor ging. Korte tijd later kreeg Hazes een relatie met influencer Sarah van Soelen (25). In een interview zei Westenberg: “Ik ben weer stabiel en gelukkig, maar onder verdrietige omstandigheden.”

Het voormalige koppel probeert zo goed mogelijk contact te houden over hun zoon. Volgens Hazes gaat dat heel goed. “De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *